06.07.2009

Vi har vært på markedsdag nede på brygga i Engelsviken. Se på det været. Vi stor kosa oss store og små. Det ble en kjempe dag, med ro konkuranse, trebåt seilas, krabbe fiske, barna hoppet i hoppeslott og det var mye mere å se føle og smake på denne dagen. Det var også boder med masse spennende å få kjøpt. Dette blir nok en tradisjon, så følg med på bloggen så får du vite hva som skjer i Engelsviken neste sommer.
Her ser vi Wenche med sine flotte kort, herlige poser med herlige brownis og kremmerhus med søte karameller i. Den dama er kreativ også.
Husk at hun baker de herligste og fineste kakene i hele Engelsviken.
Hun tar i mot bestillinger.

Det var litt av en storm i hadde i førsten av august. Treet delte seg i to. Heldigvis gikk det bra. Like greit at det falt ned. Vi har jo planer om å bygge ut butikken. Å da måtte det ned uansett.


Vi har fått ny pus. Hun heter Silke. Er hun ikke såt? Hun er datteren til Sigurd som vi mistet i juni.

Det har vært fint vær i sommer også ikke bare uvær. Her er nesten alle tante barna mine. Mangler bare Hedda, men hun er blitt så stor at hun går på stranden alene:-)


Hei og velkommen. Det er jeg som er Lisa. Jeg driver en liten gave, interiør og blomsterbutikk hjemme på Haviken gård ( Det lille ekstra )
Lørdag den 27 juni hadde vi markedsdag på gården. Været var kjempe bra, ja altfor bra :-)
Det er ikke rart at folk dro på strande eller ut med båten. Det hadde sikkert vi gjort også om det ikke hadde vært markedsdag da :-) Alikevel er jeg kjempe fornøyd med dagen. Takk til alle dere som kom innom :-)
Takk til alle utstillere også. Dere er kjempe flinke. Håper dere kommer igjen da jeg skal ha julemarked.
Tusen takk til familien og venner som stilte opp i år også. Uten dere hadde det ikke gått :-)
Her kommer det en rekke bilder fra markedsdagen. Dessverre har jeg ikke bilder av alle utstillere, men skal passe på at dere kommer med til jul :-)
Disse var med å lagde en perfekt utstilling på markedsdagen 27 juni på Haviken gård:

Knivmaker Dag Ramslie. Grilling: mat fra Øyvind Karlsen, men Lervik gutt 98 grillet. Gris og høner fra Mikalsen. Jordbær fra Kallerød. Poteter fra Wold. Egg fra Ek. Smykker. Keramikk og smykker. Kort fra Wenche Ringen. tekstil kunstner Line Bye og smykke lager Karin Lauritzen. Filleryer fra Sigrunn. Votter og sokker fra fruen ved siden av. Smykker fra Eva Malmstrøm Galleri EM.
Strikk fra mamma Eva og Strikk fra søster Eva. Tid for harmoni. Charmerende Gjenbruk. Mia Jøms reseil. tekstil forfatter fru Bøckmann. Smykke og tekstil kunstner Fru Alexandersen. Loppeselger Ringen. Loppe selger Marthe og Elise. Grønnsaks selger Tom Henrik og Eirik. Ponny ridning fra Skjæløy stallen. Takk til alle som sto i kaffèen.

Nye åpningstider i sommervarmen:

Mandag-Tirsdag: Stengt. Men åpner gjerne etter avtale 908 45 207

Onsdag: 10 - 16.

Torsdag: 15 - 18.

Fredag: 10 - 16.

Lørdag: 10 -14.

3 kommentarer:

 1. Hei Lisa, takk for i går. Koselig.. Nå ligger du ute på nettet.. Klem Kristin

  SvarSlett
 2. Så fin blogg du har! Skal komme innom deg en dag...og takk for sist:-) Linda

  SvarSlett
 3. Hei Linda.
  Ja takk for sist det var kjempe moro. Koselig å snakke med deg igjen :-)
  Ja kom gjerne innom en dag du har tid :-)
  Nå skal jeg på varemessen på Lillestrøm 20 august etter det vet jeg hva som kommer for høsten og vinteren :-)
  Cos Lisa

  SvarSlett